Aanmelden informatieavond en stemmen BIZ-PCO

Het woord is aan jullie:
GAAT DE BIZ PCO ER KOMEN?

Kiezen voor de BIZ PCO is kiezen voor de kracht van samenwerking, is kiezen voor de kracht van het collectief. Want we willen collectief vooruit als binnenstad ondernemers. Dat is een vurige wens en ook noodzaak.

De PCO heeft vorig jaar het merk Purmerend Winkelstad gelanceerd met een prachtige nieuwe huisstijl en een website. De Purmerend Winkelstad evenementen Black Friday Night, Paasbest Purmerend, Summer Night Shopping, Lentekoopjesmarkt, Lappendag en de Wijnroute zijn succesvol (verder) ontwikkeld en georganiseerd.

Deze solide basis onder Purmerend Winkelstad willen we met jullie extra investeringen in de BIZ PCO verder gaan uitbouwen. Maar belangrijker nog: we gaan Purmerend Winkelstad regionaal promoten en nieuwe bezoekers naar de binnenstad trekken.

De website Purmerend Winkelstad wordt hiervoor verder ontwikkeld. Regionale Purmerend Winkelstad campagnes worden ingezet om nieuwe bezoekers naar de binnenstad te trekken. Onze collectieve evenementen blijven we verder uitbouwen en nieuwe binnenstad evenementen worden gelanceerd. En
dit is nog maar een greep uit de vele Purmerend Winkelstad initiatieven die we samen gaan ontwikkelen!

STEM VOOR EEN BIZ PCO WANT SAMEN STAAN WE STERKER!

Informatie, vragen en contact?
Mochten er bij u nog vragen zijn over de BIZ-PCO, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Dat kan in eerste instantie via uw straatvertegenwoordiger. Uiteraard staat ook het BIZ-PCO bestuur voor u klaar.

DATUM: 6 November 2019
TIJD: 18.00 uur > 18.45 start
LOCATIE: De Luther (Hoogstraat Purmerend)

Alle details weten?
Download hier het volledige BIZ-Plan als .PDF (download).


Aanmelden informatieavond BIZ-PCO

In verband met aanwezige catering op de avond, vernemen wij graag het aantal personen.