Aanmelden: LENTEKOOPJESMARKT 2022 – Vrijdag 25 Maart

Beste binnenstad ondernemer,

Dit jaar wordt op Vrijdag 25 maart 2022 de LenteKoopjesMarkt georganiseerd van 9.30 uur tot 17.00 uur op de Kaasmarkt, Breedstraat, Dubbele Buurt en de Willem Eggertstraat.

Update 15/03: Padjedijk is ook goed gekeurd als locatie voor marktkramen.

De deelname is exclusief voor de binnenstad ondernemers. Alle binnenstad ondernemers worden in de gelegenheid gesteld om een marktkraam te huren in de boven genoemde straten.

U als ondernemer krijgt de mogelijkheid om uw laatste winkeldochters te verkopen tegen aantrekkelijke lenteprijsjes. Via de media, www.PurmerendWinkelstad.nl en social-media zullen wij dit evenement gaan communiceren met de consument. U ontvangt ook van ons posters en download om te delen met uw eigen klantenbestand en volgers.

De ondernemers welke in 2019 deel hebben genomen en weer mee doen aan het evenement, zullen dezelfde plek toegewezen krijgen. De nieuwe deelnemers zullen door ons en het marktwezen een plek toegewezen krijgen zo dicht mogelijk bij hun eigen winkel (indien mogelijk) maar tussen de rest van de kramen.

De kosten voor één kraam (3 meter breed) bedragen €40,- inclusief de BTW. Het maximale aantal kramen bedraagt 2 stuks per ondernemer.

Aanmelden
Aanmelden kan tot woensdag 18 maart 2022 via het formulier onderaan deze pagina.

Vragen?
Stuur ons een mail via: evenementen@bofpurmerend.nl

Met vriendelijke groet,

Richard Gort
BOF Purmerend

A A N M E L D E N

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *