Aanmelden Winkeliers Wijnroute Purmerend 2021 / UPDATE: EVENT GECANCELD

Wijnroute 2021
Na een gedwongen afwezigheid van twee jaar staat zij voor dit jaar toch weer in de planning. Zet zaterdagavond 11 december in de agenda want dan is het tijd voor de Wijnroute 2021. Van 19.00 tot 22.00 uur gaan wij onze klanten weer de gelegenheid bieden heerlijke wijnen te ontdekken. Tijdens dit drie uur durende evenement in de binnenstad gaat het vooral om gezelligheid en de kans consumenten op een andere manier kennis te laten maken met ons winkelaanbod. Het gaat hierbij om een proeverij, een ontdekkingsreis langs landen en hun wijnen. Het is dus geenszins de bedoeling dat consumenten zich ‘vol laten lopen’. Tijdens het evenement treden er straatmuzikanten op die zich op gezette tijden ook in je winkel zullen laten zien. Uiteraard kun je zelf ook aanvullend entertainment in je winkel laten optreden. Een hapje bij de geserveerde drankjes doet het natuurlijk ook altijd goed.

Het concept
In aanloop naar de Wijnroute 2021 nodigen wij consumenten in ons verzorgingsgebied uit een wijnglas te kopen bij een deelnemende winkel. De consument komt vervolgens naar die deelnemende winkel en reserveert zijn of haar glas (of meerdere glazen), betaalt deze en krijgt, zodra de glazen binnenkomen, van ons bericht dat zijn of haar glas of glazen opgehaald kunnen worden.

Tijdens de Wijnroute is het gegraveerde glas daarmee het ‘toegangsbewijs’ waarmee consumenten in de deelnemende winkels de verschillende wijnen kunnen komen proeven.

Hoe werkt het?
Wanneer je je als deelnemer bij ons aanmeldt, krijg je van ons het registratie- formulier Wijnroute 2021. Op dit formulier kun je bijhouden welke mensen er een wijnglas bij je hebben besteld en betaald. Zodra de gegraveerde glazen zijn geleverd, krijg jij de glazen voor jouw klanten die vervolgens weer door ze bij je opgehaald kunnen worden.

Aanvullende spelregels
Zoals gemeld is het niet de bedoeling dat consumenten zich overdadig te goed doen aan de geschonken wijnen. Het gaat tenslotte om een proeverij. Ook geldt er de strikte afspraak, onder 18 jaar wordt er niet geschonken. Handhaving zal ook dit jaar toezien dat de wet niet overtreden wordt. Schenken aan klanten onder de 18 jaar gaat je een flinke boete opleveren. Niet doen dus!

Aanmelden
Doe je mee? Meld je dan snel aan.

UPDATE: Helaas is de wijnroute voor 2021 gecanceld.

De mensen van De Creatieve Hoek nemen dan contact met je op en dragen zorg voor de afhandeling van je aanmelding.

Let op!
De bijdrage van de winkelier bedraagt €25 (incl btw.). Er zijn ook dit jaar een beperkt aantal glazen beschikbaar voor de Wijnroute 2021. De glazen kosten €20 per stuk en zijn gegraveerd met de tekst Wijnroute 2021. Gelet op de overweldigende belangstelling in voorgaande jaren verwachten wij dat ook dit jaar de glazen snel verkocht zullen zijn, op = op. Aanmelden kan tot 14 november 2021.

Vragen?
Heeft u vragen, deze kunt u mailen naar marco@decreatievehoek.nl