Black Friday Night 2018 informatie

Black Friday Night 2018
Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Alhoewel deze feestelijke koopjesdag van oorsprong een Amerikaanse traditie is, gaan we na het succes van vorig jaar in Purmerend ook dit jaar weer inspelen op deze koopgekte dag.

Aftermovie Black Friday Night 2017

2018
Black Friday Night Purmerend, een extra lange koopavond vol spectaculaire aanbiedingen. De winkels in de binnenstad mogen tot 23.00 uur geopend blijven zodat klanten optimaal kunnen profteren van deze super koop(jes)avond.

Wat gaan we dit jaar doen met Black Friday Night Purmerend?
Het BOF organiseert deze feestelijke koopavond. Belangrijke gebouwen van de binnenstad zullen weer worden uitgelicht en op diverse locaties staan DJ’s met live muziek. In het Eggert Winkelcentrum is er live muziek.

Wanneer is Black Friday Night Purmerend?
Black Friday Night Purmerend is op 23 november 2018. Deze datum is voor de ondernemers zeer gunstig. Black Friday Night Purmerend valt namelijk ruim voor Sinterklaas en de overige feestdagen en is daarmee een uitgelezen kans voor ondernemers in de binnenstad om in te spelen op de dag die wereldwijd bekend staat als de dag waarop consumenten uitgebreid aan het shoppen slaan.

Social Media
Deel via uw eigen netwerk de afbeeldingen van de Black Friday Night 2018 voor een zo groot mogelijk bereik!
Download deze afbeeldingen hieronder, tag via @blackfridaynightpurmerend en vergeet niet om de hashtag #BFNP te gebruiken.

Aanbiedingen op Black Friday Night Purmerend
Het succes van Black Friday Night is afhankelijk van de mate waarin het winkelend publiek wordt geactiveerd. Naast de sfeervolle ambiance en promotie blijft de belangrijkste factor de speciale en scherpe aanbiedingen op deze avond! Voor het winkelend publiek is de site www.BlackFridayNightPurmerend.nl ontwikkeld waarop alle relevante informatie is te vinden maar waarop vooral ook alle aanbiedingen worden geplaatst.

Heb je dus een mooie aanbieding? Stuur deze dan via de mail (bij voorkeur met foto en/of korte omschrijving van het artikel) naar actie@bfnp.nl en wij zorgen voor plaatsing op de website .BlackFridayNightPurmerend.nl en ondersteuning via onze social media campagne.

Black Friday Night samengevat
• Vrijdag(avond) 23 november tot 23.00 uur
• Entertainment: DJ’s in de binnenstad, live muziek in het Eggert Winkelcentrum
• Aanbiedingen uiterlijk maandag 20 november mailen naar actie@bfnp.nl
• Website www.BlackFridayNightPurmerend.nl
• Facebook www.facebook.com/blackfridaynightpurmerend
• Instagram www.instagram.com/blackfridaynightpurmerend

Downloads

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *