Black Friday Night Purmerend 2017

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Alhoewel deze feestelijke koopjesdag van oorsprong een Amerikaanse traditie is, gaan we vanaf nu in Purmerend ook op deze koopgekte dag inspelen. Het Purmerendse Binnenstad Ondernemers Fonds presenteert:

Black Friday Night Purmerend, een extra lange koopavond vol spectaculaire aanbiedingen. De winkels in de binnenstad mogen tot 23.00 uur geopend blijven zodat klanten optimaal kunnen profteren van deze super koop(jes)avond.

Wat gaan we doen met Black Friday Night Purmerend?
Het BOF organiseert deze feestelijke koopavond. De productie hebben we in handen gelegd van De Creatieve Hoek, het samenwerkingsverband van een aantal Purmerendse creatieve bedrijven die eerder het Droge Voeten Festival organiseerde en mede aan de basis stond van het Purmerendse stadspromotie concept Purmerend, Waterlands Goed. Zij kwamen met het voorstel de binnenstad extra uit te lichten en op vijf speciale plekken, verdeeld over de binnenstad, met DJ’s de avond extra ‘power’ te geven. Daarnaast verzorgen zij de promotie, vanaf nu zichtbaar middels (bijgevoegde) raamposters en vanaf maandag 20 november met een A0 cityboard campagne langs de wegen in de stad, banieren op strategische posities in de binnenstad, een uitgebreide social media campagne en een speciaal voor dit doel opgezette website www.bfnp.nl.

Wanneer is Black Friday Night Purmerend?
Black Friday Night Purmerend is op 24 november 2017. Deze datum is voor de ondernemers zeer gunstig. Black Friday Night Purmerend valt namelijk ruim voor Sinterklaas en de overige feestdagen en is daarmee een uitgelezen kans voor ondernemers in de binnenstad om in te spelen op de dag die wereldwijd bekend staat als de dag waarop consumenten uitgebreid aan het shoppen slaan.

Inhaken op Black Friday Night Purmerend
Op de website van de BOF http://www.bofpurmerend.nl/downloads/ vind je een presskit. Hierin staan posts voor zowel Facebook als Instagram om te delen met de eigen klantenkring. Uiteraard is het heel belangrijk dat we zoveel mogelijk mensen op de been krijgen. Dat doen we vanuit het BOF met de uitgebreide mediacampagne, maar daar hebben we ook jouw hulp bij nodig! Dus langs deze weg de oproep het beschikbare promotiemateriaal hiervoor in te zetten.

Aanbiedingen op Black Friday Night Purmerend
Het succes van Black Friday Night is afhankelijk van de mate waarin het winkelend publiek wordt geactiveerd. Naast de sfeervolle ambiance en promotie blijft de belangrijkste factor de speciale en scherpe aanbiedingen op deze avond! Voor het winkelend publiek is de site www.bfnp.nl ontwikkeld waarop alle relevante informatie is te vinden maar waarop vooral ook alle aanbiedingen worden geplaatst.

Heb je dus een mooie aanbieding? Stuur deze dan via de mail (bij voorkeur met foto en korte omschrijving van het artikel) naar actie@bfnp.nl en wij zorgen voor plaatsing op de website www.bfnp.nl en ondersteuning via onze social media campagne.

Black Friday Night samengevat
• Vrijdag(avond) 24 november van 19.00 tot 23.00 uur
• Entertainment: DJ’s in de binnenstad, live muziek in het Eggert Winkelcentrum
• Aanbiedingen uiterlijk maandag 20 november mailen naar actie@bfnp.nl
• Website www.BlackFridayNightPurmerend.nl
• Facebook www.facebook.com/blackfridaynightpurmerend

Downloads
Download alle informatie (pdf).
Download de Black Shopping Night banner voor social media en webiste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *