Black Friday Weekend Purmerend 2020 informatie en promotiemateriaal

Beste ondernemers,

Ook dit jaar willen we de consumenten in de gelegenheid stellen om te kunnen profiteren van de vele aanbiedingen tijdens Black Friday. Daarbij houden wij ons als vanzelfsprekend aan alle Corona maatregelen die wij als ondernemers moeten treffen. Daarom hebben we besloten dat Black Friday Night nu Black Friday Weekend gaat worden voor een betere spreiding.

Er is een goed overleg geweest met de gemeente over de calamiteiten en handhaving van de Covid maatregelen. De gemeente heeft hierin zeer constructief met ons meegedacht en meegewerkt.

HIERUIT ZIJN DE VOLGENDE DRINGENDE ADVIEZEN/ REGELS OPGESTELD TIJDENS BLACK FRIDAY WEEKEND:
• Ondernemers zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de opgelegde Covid maatregelen in de winkels.
• Op Padjedijk, Hoogstraat en in de Strada wordt de ondernemers verzocht geen attributen voor de winkel te plaatsen om een goede doorstroming te bevorderen en de 1,5m maatregel te kunnen naleven.
• Op Padjedijk, in de Hoogstraat en de Strada zullen door middel van signing en Purmerend Winkelstad vrijwilligers de consumenten aangespoord worden om de routing zoveel mogelijk aan te houden.
• In het Eggert Winkelcentrum wordt bij grote drukte deurbeleid gevoerd waarbij bij de ingangen het principe “2 eruit, 1 erin” wordt toegepast om de bezoekersstromen te reguleren.
• De openingstijden die worden gecommuniceerd zijn vrijdag 09:30 tot 20:00 uur, zaterdag 09:30 tot 17:00 uur en zondag 12:00 tot 17:00 uur.

PURMEREND WINKELSTAD: NIEUW(S)
• Om de herkenbaarheid van het concept Black Friday Purmerend en de sfeer van de afgelopen jaren te handhaven zal er zoals vorige jaren sfeerverlichting worden geplaatst en meerdere geluidsets met leuke, swingende en ondersteunende muziek.
• DJ’s en live podium acts worden niet ingezet om groepsvorming bij hen te voorkomen.
• In het communicatietraject vooraf worden alle maatregelen, randvoorwaarden en adviezen uitgebreid gecommuniceerd aan de ondernemers en consumenten (social media, website en print).

DE PURMEREND WINKELSTAD CADEAUKAART
Met de cadeaukaart kunnen vrienden, familie en relaties worden verrast met een Purmerends cadeau naar keuze. De kaart is in te wisselen bij een (groeiend) aantal ondernemers en zelfs horeca. Wanneer je de pas als betaalmiddel wilt accepteren, betaal je slechts 5% transactie commissie.

JOUW EIGEN PROFIELPAGINA OP PURMERENDWINKELSTAD.NL
We zetten dit jaar nog meer in op de promotie van www.purmerendwinkelstad.nl, de omgeving waar bewoners en bezoekers van Purmerend alles vinden over het winkelaanbod in onze (binnen)stad. Een flink aantal ondernemers heeft hier haar eigen profielpagina met professionele fotografie, tekst over de winkel, adres- en contactgegevens en een link naar de eigen website en of social media kanalen. Wil jij jouw winkel of restaurant ook uitgelicht hebben op onze website? Dan zijn de kosten hiervoor éénmalig €159 exclusief 21% btw.

DE ETALAGE VAN PURMEREND OP PURMERENDWINKELSTAD.NL
De etalage van Purmerend is de webshop van purmerendwinkelstad.nl waar je een fijne selectie producten online kunt verkopen. Wij bieden jou de gelegenheid maandelijks een drietal producten aan te bieden in deze etalage. De producten worden door De Creatieve Hoek voor jou gefotografeerd en in de webshop geplaatst. Met deze etalage laten we vooral zien welke prachtige producten we in Purmerend verkopen. De bezorging van de bestelde artikelen wordt verzorgd door een lokale partner. Ludwig Landvreugd van shopping360 gaat de producten ‘emissie-loos’ bezorgen. Deelname aan de etalage is voor onze ondernemers geheel kosteloos.

DEZE INITIATIEVEN SLUITEN NAADLOOS AAN BIJ DE GEDACHTE CONSUMENTEN TE ‘BEWEGEN’ ONS ALS LOKALE ONDERNEMERS/DETAILLISTEN NIET TE VERGETEN.

WIL JE EEN EIGEN PROFIEL PAGINA, DEELNEMEN AAN DE ETALAGE
VAN PURMEREND OF DE CADEAUKAART ACCEPTEREN?

Neem dan contact op met Richard Gort, voorzitter PCO | info@pcopurmerend.nl of de mannen van De Creatieve Hoek | sander@decreatievehoek.nl en of marco@decreatievehoek.nl.

PROMOTIEMATERIAAL

• DOWNLOAD ALLE VIDEOS (3) VOOR PROMOTIE
• DOWNLOAD ALLE POSTERS (6) VOOR PROMOTIE

POSTERS

Meer promotiemateriaal staat op de pagina DOWNLOADS.
Heeft u nog vragen? Mail ons! info@bofpurmerend.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *