Black Friday Weekend Purmerend 2021 (downloads)

Beste ondernemers,

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november is het weer zover…

Geen night maar weekend
Natuurlijk hadden wij gehoopt op een Black Friday Night. De huidige wetgeving staat het echter (opnieuw) niet toe. Alle niet essentiële winkels moeten immers om 18.00 uur hun deuren sluiten. Dus hebben wij ook voor deze editie gekozen voor een Black Friday Weekend. Dit jaar op vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op vier plekken in de stad swingende ondersteunende muziek. Helaas opnieuw zonder DJ’s. Maar laat dat de pret vooral niet drukken.

Social media & Poster
Vanaf maandag 22 november gaan we vol gas aandacht geven aan ons weekend via diverse kanalen. Je ontvangt van ons daarnaast een A3 poster en we willen je vragen deze weer een mooi plekje te geven.Vanaf aanstaande maandag starten we ook met onze social media campagnes. Hoe vaker jullie de Facebook & Instagram (@purmerendwinkelstad.nl) berichten van Purmerend Winkelstad delen op jullie eigen tijdlijn, hoe hoger ons bereik en dus meer mensen die op de hoogte zijn. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor Black Friday, maar feitelijk voor al onze berichten. Collectief voorruit, zoals we als eens eerder stelde.

Deel jouw aanbieding met ons voor extra gratis promotie
Op onze website www.purmerendwinkelstad.nl gaan we vanaf woensdag ook al jullie aanbiedingen delen. Heb je een leuke Black Friday aanbieding? Mail hem dan direct naar studio@decreatievehoek.nl Dan zorgen zij ervoor dat hij zichtbaar wordt gemaakt op de website en onze social media kanalen.

Met vriendelijke groet,

Marco Klokkenbrink
Black Friday Weekend – De Creatieve Hoek

DOWNLOADS:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *