Brief voor winkeliers over Purmerend Werkt 2019

Beste winkeliers,

Het kan u niet zijn ontgaan: de koopzondag van 27 januari 2019 belooft een drukke dag te worden. Die dag vindt tussen 14.00 en 17.00 uur in de binnenstad namelijk een grootse bedrijvenmarkt plaats: Purmerend Werkt. Purmerend Werkt is een non-profit initiatief van bedrijfsleven, gemeente en onderwijs waarin ruim 100 bedrijven uit Purmerend zich presenteren aan de Purmerenders (het winkelend publiek) en aan elkaar. Een ideale gelegenheid om netwerken uit te bouwen, ons beroep van winkelier te promoten, ondernemerskansen te creëren en aan naamsbekendheid te werken.

Het onderwijs werkt mee ten behoeve van hun leerlingen die voor de belangrijkste keuze van hun leven staan: wat wil ik later worden? Door een gecontroleerde ronde langs ondernemers die passen bij de keuzeprofielen van de leerlingen, maken zij kennis met tal van branches en mogelijkheden. De jeugd van nu is de klant en misschien wel de medewerker of collega-ondernemer van morgen!

Een ander motief voor vele ondernemers is namelijk kennis te maken met de medewerker van morgen. In tal van branches houdt krapte op de arbeidsmarkt de groei tegen. Dit is een uitgelezen kans om aan potentiële (toekomstige) medewerkers te laten zien welke mogelijkheden er zijn binnen de branche of binnen uw bedrijf.

Deelname voor winkeliers is bijzonder interessant. Er komen 1500 leerlingen uit Purmerend bij u langs. U kunt gewoon deelnemen vanuit uw eigen winkelpand tijdens deze koopzondag. Deelname aan Purmerend Werkt als winkel kost €150,-.

Twijfelt u nog of deelname voor u wel interessant is of heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij op en dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Met vriendelijke groet,

Richard Gort
Voorzitter Purmerendse Centrum Ondernemers (PCO)

T. 06-51476161
E. Evenementen@BOFpurmerend.nl


Samengevat

  • 100+ Deelnemende bedrijven
  • 1500+ Deelnemende leerlingen
  • Samenwerking van de Gemeente Purmerend, het bedrijfsleven en onderwijs.
  • Datum: 27 januari 2019 14.00 – 17.00 uur
  • Locaties: Koemarkt, Looiersplein, Slotplein, Kaasmarkt, Waagplein, Bolwerk en P3 Purmerend.

Meer informatie over dit evenement?
Bezoek de website www.Purmerend-Werkt.nl

Aanmelden als winkel?
Vul dit formulier in op www.Purmerend-Werkt.nl/Aanmelden/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *