Centrum dit weekend beperkt bereikbaar (Kerst op de Koemarkt)

Centrum dit weekend beperkt bereikbaar

Beste bewoner, ondernemer,

Dit weekend, zaterdag 9 en zondag 10 december, is op de Koemarkt het evenement ‘Kerst op de Koemarkt’. Het evenement zou in het Leeghwaterpark zijn, maar door de slechte conditie van het veld in het park is het verplaatst naar de Koemarkt.

Voetgangersgebied
Vanwege de opzet van de markt en de venruachte bezoekersaantallen is de binnenstad tijdens de markt voetgangersgebied. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van woningen en winkels in het centrum. De laad- en losplaatsen in de ring rondom de binnenstad blijven wel bereikbaar.

Wanneer is de binnenstad bereikbaar per auto?
De binnenstad is via de Peperstraat, Kolkstraat, Zuidersteeg en Koestraat op zaterdag 9 december tussen 6.00 en 10.00 uur en op zondag 10 december tussen 6.00 en 12.00 uur bereikbaar per auto. Alleen binnen deze tijden zakken de automatische palen. Dit betekent dat de binnenstad op zaterdagavond en nacht niet bereikbaar is per auto.

We vragen uw begrip voor de eventuele overlast en wensen u veel plezier tijdens Kerst op de Koemarkt. Meer informatie kunt u vinden op www.kerstinhetpark.nl.

Met vriendelijke groet,

Sanne Konijn
Evenementencoo╠łrdinator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *