Gemeente Purmerend: Avond korting Claxonate voor klanten

Avond korting voor klanten
Ondernemers kunnen hun klanten in de avond korting geven op het parkeren in de Claxonate. De korting geldt alleen op een lopende parkeeractie. Met de korting kan uw klant voor een vast bedrag van € 3,- (prijspeil 2021) de hele avond in de garage staan. Bij terugkomst in de garage kan uw klant direct uitrijden bij de slagboom. U vergoedt de parkeeractie van de klant in onze portal. U betaalt hiervoor een vast bedrag van € 3,- incl. Btw (prijspeil 2021) per parkeeractie. Het is aan u of u dit bedrag in rekening brengt bij uw klant. U ontvangt periodiek van de gemeente een factuur ter waarde van parkeeracties die u heeft vergoed.

Hoe het werkt: eenvoudig online korting doorvoeren
1. Inloggen in de portal (dit werkt het best met een tablet of pc). U ontvangt de gegevens van de portal van ons.
2. Zoek de parkeeractie op basis van het kenteken of parkeerticket.
3. Bevestig de parkeeractie. Klaar!
De parkeerder kan bij terugkomst in de garage direct uitrijden.

Goed om te weten
1. Gebruik van de portal is gratis. U betaalt alleen de parkeertransacties die u vergoedt. U sluit met ons een overeenkomst af op basis waarvan wij het gebruk factureren.
2. U kunt binnen uw account meerdere gebruikers aanmaken die onder eigen gebruikersnaam de parkeeractie kunnen vergoeden.
3. U kunt de transactiehistorie en rapportages voor uw onderneming raadplegen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
4. De korting vergoedt een lopende parkeeractie in de Claxonate, waarbij is ingereden na 17:00 uur en het uitrijden voor 01:00 dezelfde avond plaatsvindt.
Een parkeerder die later uitrijdt, moet bijbetalen bij betaalautomaat of de slagboom.
5. De gemeente Purmerend (exploitant garage) controleert steekproefsgewijs het gebruik van de vergoedingen. Bij onjuist gebruik kan de overeenkomst worden beëindigd. Belangrijk daarbij is dat uw klant na 17:00 uur is ingereden én dat de korting voor klanten wordt gebruikt.
6. De gemeente Purmerend behoudt zich het recht voor om tarieven te wijzigen. U wordt daarover geinformeerd.

Meer weten?
Neem contact met ons op via parkeren@purmerend.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *