Gemeente Purmerend: Vraag advies aan de 1,5 meter coach van de gemeente!

Beste ondernemers,

Vraag advies aan de 1,5 meter coach van de gemeente.

De nieuwe 1,5 meter economie vraagt veel aanpassingen van u als ondernemer. Uw terras, winkel of restaurant moet zo ingericht zijn dat uw klanten anderhalve meter afstand kunnen houden van elkaar en dat u en uw personeel veilig kunnen werken. Maar ook het inrichten van de buitenruimte kan best ingewikkeld zijn.

Hoe voorkomt u als ondernemer dat uw klanten, die even buiten moeten wachten, de toegang tot andere winkels niet blokkeren bijvoorbeeld.

Er kunnen de komende periode weer meer bezoekers naar de binnenstad komen om bijvoorbeeld een leuk cadeau voor vaderdag te kopen. Hoe kunnen we die stimuleren om 1,5 meter afstand te houden?

De gemeente wil u graag helpen! Onze 1,5 meter coaches kunnen u adviseren bij het inrichten van de buitenzijde van uw winkel. Wilt u een afspraak met de coach inplannen? Stuur dan een e-mail naar ondernemersloket@purmerend.nl met vermelding van uw telefoonnummer en adres en een globale omschrijving van uw vraag. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Afdeling ondernemersloket Gemeente Purmerend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *