INRETAIL: TEKEN DE PETITIE RETAIL OPEN!

TEKEN DE PETITIE RETAIL OPEN!

Momenteel zijn 56.000 winkeldeuren gesloten, dat kost 700 miljoen euro omzet per week en van de 300.000 banen staan er 50.000 tot 60.000 op de tocht als dit nog langer duurt. Er dreigt een kaalslag met enorme maatschappelijke en economische gevolgen. Laat dit niet gebeuren: de retail moet open! We gaan voor 100.000 handtekeningen in 3 dagen. Tekenen is gratis. Doe je mee? Vergeet niet je ondertekening te bevestigen via de mail die je direct na ondertekening ontvangt!

TEKEN HIER DE PETITIE


DE RETAIL IS VAN ONS ALLEMAAL

Dagelijks werken er 300.000 medewerkers en genieten veel mensen van het diverse winkelaanbod in de Nederlandse binnen- en buitensteden. Retailers kleuren steden en dorpen en hebben een belangrijke sociale functie. Als sponsor van (lokale) verenigingen of culturele evenementen bijvoorbeeld. Mede dankzij de ondernemers zijn deze voor iedereen toegankelijk. Kortom, de retail is van ons allemaal. Dat wil jij toch ook behouden?


DOWNLOAD DE GRATIS MEDIAKIT

We vragen iedereen om ons standpunt te delen en onze petitie te tekenen. De retail moet open, het kan immers veilig. Wil jij bijdragen aan een grote impact van deze boodschap? Deel de petitie en ons verhaal dan zo veel mogelijk in je netwerk. We hebben de nodige communicatie uitingen al voor je gemaakt.

De special social media profielfoto
Facebook profielfotokader
Facebook post
Instagram Post
Instagram Stories
Nieuwe actie posters in A4 en A3 formaat
Voorzet copy (begeleidende tekst bij je social bericht)

DOWNLOAD HIER DE MEDIAKIT


ZELF DE MEDIA ZOEKEN?

Wil je graag zelf de media zoeken met je verhaal om op die manier aandacht te vragen voor de noodzaak de retail zo snel mogelijk weer te openen? Onze persvoorlichter Paul geeft je in deze video 10 tips over hoe je zelf meer media aandacht voor je verhaal kunt genereren.

Met vriendelijke groet,

INRETAIL

WWW.INRETAIL.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *