Lokaal Kerstpakket Gemeente Purmerend

Samen naar meer lokale besteding

De gemeente Purmerend/Beemster biedt al haar werknemers vanaf dit jaar een Lokaal Kerstpakket. Met Lokaal Kerstpakket stellen werknemers een kerstpakket samen via een online kerstshop gevuld met producten & diensten van lokale winkeliers en ondernemers. Als lid van PCO Purmerend / BOF Purmerend kunt u ook gratis uw aanbod plaatsen in de kerstshop.

Hoe werkt het?

U plaatst uw aanbod eenvoudig in de gemeente kerstshop. Tijdens de kerstperiode stellen de werknemers hun persoonlijke kerspakket samen uit het lokale aanbod. Bestelde producten worden door de werknemers afgehaald in uw winkel met een afhaalbewijs van Lokaal Kerstpakket. De code op het afhaalbewijs kunt u gebruiken om het product af te boeken in ons systeem. Dit werkt snel en eenvoudig met behulp van onze Lokaal Kerstpakket app. Mocht u er toch niet uitkomen, dan staat een helpdesk ter beschikking om u te helpen.

Gratis deelnemen

U kunt zich gratis aanmelden voor Lokaal Kerstpakket. Daarmee staat u met uw bedrijfsnaam, adresgegevens en aanbod in de lokale kerstshop waar de werknemers van de deelnemende organisaties toegang tot hebben. U draagt uitsluitend 15% af over uw behaalde omzet. U betaalt dus alleen als u ook verdient. Dit wordt geheel automatisch voor u berekend en in mindering gebracht bij de maandelijkse uitbetaling, u heeft hier dus geen werk aan.

Aanmelden

U kunt zich direct en gratis aanmelden via https://lokaalkerstpakket.nl/winkelier/aanmelden-purmerend/.

Bekijk het volledige proces op https://lokaalkerstpakket.nl/winkelier/. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via 085-40 17 320, helpdesk@lokaalkerstpakket.nl of chatten met één van onze elfjes op de website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *