Marktstad Moves & De Heilige Koemarkt 2018

Zaterdag 26 mei staat de binnenstad van Purmerend geheel in het teken van Marktstad Moves. Een dag vol sportief spektakel verspreid over diverse locaties. Kom voetballen, dansen, bestorm de banen en voor de echte helden is er de blobjump bij de Melkwegbrug over het Noordhollands Kanaal. Maak kennis met sport en spel, kom kijken en doe vooral actief mee! De onderdelen van Marktstad Moves worden op zaterdag geproduceerd door Spurd.

KOEMARKT
Finale straatvoetbaltoernooi, tennisboarding,
podium met muziek en dans, verschillende
luchtkussens en stormbanen

KAASMARKT
Oudhollandse spellen, circus, luchtkussen,
luchtacrobatiek, korfbal, bellenblaas
en goochelen, Wervelwindspel

WAAGPLEIN
Drakenbaan luchtkussen

KOESTRAAT
Limbodansen, platte luchtkussen, boccia,
rolstoelbasketbal, rad van Fortuin,
NEA Volharding en aapjesluchtkussen

LOOIERSPLEIN
Tafeltennis, springkussen
en mikken

MELKWEGBRUG
Blobjump

SLOTPLEIN
Pongbal, oudhollandse spellen
en springkussen

WILLEM EGGERTSTRAAT
Dance work out, homerun king,
basketbal shoot out, jumping fitness en
captain hook luchtkussen

De Heilige Koemarkt
De Koemarkt, het horeca hart van Purmerend, is op koopzondag 27 mei opnieuw gastheer en locatie van alweer de zesde editie van de, door het Gezinsblad en het Purmerendse reclamebureau De Media Groep georganiseerde, De Heilige Koemarkt. Een nu al legendarische evenement waarbij de Waterlandse BOVAG autobedrijven hun nieuwste modellen meenemen en presenteren op wat het gezelligste stukje Purmerend genoemd mag worden. De Heilige Koemarkt is uiteraard geheel kosteloos te bezoeken. Kom dus in de juiste (auto) stemming op zondag 27 mei 2018 tijdens De Heilige Koemarkt. Natuurlijk staan de Waterlandse Bovag merkdealers er weer met hun nieuwste modellen.

Ook tijdens deze zesde editie van De Heilige Koemarkt wordt het weer genieten want uiteraard zullen ook de terrassen weer volop bevolkt worden met de bezoekers van dit unieke evenement die nu al een traditie aan het worden is. En wilt u niet alleen auto’s kijken en terrassen bezoeken? Dan moet u zeker komen, want op deze zondag zijn ook alle binnenstad winkels geopend. Het is namelijk ook nog eens Koopzondag in Purmerend. Zet 27 mei dus in uw agenda en laat niets of niemand u ervan weerhouden de leukste autoshow van Nederland te bezoeken. U bent meer dan van harte welkom vanaf 11.00 uur. En neem gerust familie, vrienden en bekenden mee!

Voor dit weekend met twee fantastische evenementen is een speciale website online: www.marktstadmoves.nl

Downloads

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *