Meld je gratis aan voor het warenhuis van PurmerendWinkelstad.nl

Meld je aan voor het warenhuis van PurmerendWinkelstad.nl

Beste ondernemers,

Helaas zijn we opnieuw geconfronteerd met keiharde lockdown maatregelen. Opnieuw in één van de belangrijkste momenten van het jaar. Wellicht heb je online de mogelijkheid je producten te verkopen. Bijvoorbeeld via je webshop of wellicht via social media. We hebben je al eens gemeld dat wij binnen de website purmerendwinkelstad.nl bezig waren met het opzetten van een online warenhuis. Niet om consumenten de winkel uit jagen. Wel als antwoord op de grote landelijke e-tailers.

Het warenhuis van Purmerend is de testfase voorbij en de eerste bestellingen zijn verstuurd naar klanten in heel Nederland ver buiten Purmerend. Wij willen je graag te mogelijkheid bieden jouw webshop te koppelen met het warenhuis. Via purmerendwinkelstad.nl/voor-ondernemers kom je bij het formulier waarmee je jouw shop kunt aanmelden. De mensen van Groupcard nemen dan contact met je op om de mogelijkheden met je door te nemen. Groupcard is overigens onze partner waarmee wij ook de cadeaukaart van Purmerend hebben geïntroduceerd.

Geen webshop?
Heb je nog geen webshop maar wil je wel deel nemen aan het warenhuis? Dan hebben wij nu een ’tijdelijke’ oplossing. De crew van De Creatieve Hoek, het bureau achter purmerendwinkelstad.nl en zelf ook ondernemers in de binnenstad bieden je nu de gelegenheid je producten door ze te laten fotograferen en in het warenhuis te laten plaatsen. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid dan kun je dat kenbaar maken via het formulier op purmerendwinkelstad.nl/voor-ondernemers

Onze campagnes
Tijdens de lockdown hebben wij al onze campagnes gericht op de mogelijkheden die jullie je klanten bieden toch bij je te blijven kopen. Online, via bel of click & collect. Thuis bezorgd of af te halen. Dat doen we voor winkels en restaurants. Dus heb je een actie, een webshop, of een andere mogelijkheid om toch je klanten van dienst te zijn? Meld dat dan direct via studio@decreatievehoek.nl zodat zij je direct op kunnen nemen op de speciale actie pagina’s binnen de website purmerendwinkelstad.nl en de bijbehorende campagne uitingen.

Succes!

Met vriendelijke groet,

Marco Klokkenbrink
De Creatieve Hoek / PurmerendWinkelstad.nl

PurmerendWinkelstad webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *