Nieuwe website Purmerend Winkelstad & Summer Sale Weekend 2021

Vernieuwde website PurmerendWinkelstad.nl

De website van PurmerendWinkelstad.nl is vernieuwd. De layout is veranderd en de informatie is ge-update. Er zijn van 248 winkels en horecagelegenheden informatie toegevoegd over de openingstijden, actuele fotografie en bedrijfsinformatie. Verder is er aandacht besteed aan een stukje historie van Purmerend en kan de consument nu gemakkelijk het saldo checken van de Purmerend Cadeaukaart.

De komende weken zullen er nog meer updates volgen, wij houden u op de hoogte!
Bekijk de website hier: www.PurmerendWinkelstad.nl

Summer Sale Weekend 2021

Wat gaat er gebeuren?
In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juni staat de binnenstad van Purmerend in het teken van het Summer Sale Weekend 2021. Shop de beste deals, geniet van zomerse, swingende muziek op diverse plekken in de binnenstad en sluit af met een hapje en een drankje op één van de vele terassen die de stad rijk is.

Dit is wat wij zullen communiceren naar de consumenten.

Mogen we ook langer open?
Vanwege de huidige corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om zoals voorgaande jaren tijdens “Summer Night Shopping” langer open (tot 23.00 uur) te zijn voor de consumenten. Daarom heet het dit jaar “Summer Sale Weekend”.

Wat kan je zelf doen?
Verzin een leuke speciale actie voor dit weekend of geef een extra korting. Vergeet niet om het te delen via sociale media!

Marketing
Wij hebben een breed pakket uitingen voor u klaar staan om te gebruiken om uw eigen (social) media kanalen en deel het evenement vanaf onze Facebook pagina www.facebook.com/Winkelstadpurmerend. Download onderaan deze pagina de uitingen voor op social media. Fysieke posters van dit evenement voor in uw etalage krijgt u van uw straatvertegenwoordiger vanaf vrijdag 18 juni.

Heel veel succes!

Bekijk de marketing video:

Hierbij de digitale content voor het evenement: