Nieuws over Lappendag & aanmelding voor inventarisatie deelnemers

Beste binnenstad ondernemer,

De Lappendag markt zoals u gewend bent gaat niet door. Wel mag het BOF/PCO een alternatief plan voorleggen aan de Gemeente Purmerend, welke aan de Covid-19 regels voldoet.

Inventariseren
Wij zullen daarom inventariseren welke winkels in de binnenstad een kraam willen huren voor de ‘Lappendag’. Aan de hand van deze aanmeldingen kunnen wij de aanvraag voor een vergunning indienen. Aanmelding betekend dus niet dat de ‘Lappendag’ ook daadwerkelijk doorgang zal vinden, omdat wij afhankelijk zullen zijn van de boordeling van de Gemeente Purmerend. Het plan is dat vrijdag 10 september 2021 de markt zal plaats vinden.

Er zullen geen kramen in het Padjedijk, Strada en Hoogstraat worden geplaatst. Deze winkeliers krijgen een plek op de Kaasmarkt. De kramen voor de Koepelkerk zullen bij een eventuele uitvaartdienst worden verplaats naar een alternatieve plek.

Voorwaarden voor de deelname:
– U bent ondernemer in de binnenstad.
– U mag één kraam per winkel huren.
– U zult de voorschriften van Covid-19 die wij als organisatie opstellen naleven.
– Aanmelding dient uiterlijk vóór zondag 29.08.2021 te zijn gedaan.

Toewijzing van de kramen gebeurd op basis van volgorde op deze online aanmeldingen. Wij zullen proberen elke ondernemer zo dicht mogelijk bij haar/zijn winkel te plaatsen. Meestal lukt dat wel, soms niet, waarvoor wij uw begrip vragen.

Heeft u vragen? Mail naar info@pcopurmerend.nl

Met vriendelijke groet,

Richard Gort
Voorzitter PCO

AANMELDEN:

UPDATE 30.08.2021
Aanmelden voor dit evenement is helaas niet meer mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *