Nieuw(s) van PurmerendWinkelstad.nl – Bedrijfsprofiel, etalage en cadeaukaart

Beste ondernemers,

Nieuw(s) van PurmerendWinkelstad.nl

Jouw eigen bedrijfsprofiel pagina op PurmerendWinkelstad.nl
We zetten dit jaar nog meer in op de promotie van www.PurmerendWinkelstad.nl , de omgeving waar bewoners en bezoekers van Purmerend alles vinden over het winkelaanbod in de (binnen)stad. Op dit moment hebben 57 ondernemers hier al eigen profielpagina met professionele fotografie, tekst over de winkel, adres- en contactgegevens en een link naar de eigen website en of social media kanalen. De kosten hiervoor bedragen éénmalig €159 exclusief 21% btw.

Heb je interesse in jouw eigen profielpagina?
Neem dan contact op met De Creatieve Hoek sander@decreatievehoek.nl en of marco@decreatievehoek.nl zij zorgen voor de rest.

Voorbeelden van een eigen bedrijfsprofiel zijn te vinden op: PurmerendWinkelstad.nl/winkelen

Bedrijfsprofiel

De etalage van Purmerend op PurmerendWinkelstad.nl
Een webshop gekoppeld aan PurmerendWinkelstad.nl en jouw profielpagina, waar je een fijne selectie producten online kunt kopen. Ondernemers krijgen de gelegenheid maandelijks een drietal producten aan te bieden. Deze worden voor hen gefotografeerd en geplaatst in de webshop. Met deze etalage laten we vooral zien welke prachtige producten in Purmerend verkrijgbaar zijn. Klanten uit Purmerend en haar regio blijven natuurlijk ook meer dan welkom in de stad! De bezorging van de bestelde artikelen wordt overigens verzorgd door een lokale partner. Ludwig Landvreugd van shopping360 gaat de producten ‘emissieloos’ bezorgen.

Wil jij jouw producten ook etaleren in de webshop van purmerendwinkelstad.nl?
Neem dan contact op met De Creatieve Hoek sander@decreatievehoek.nl en of marco@decreatievehoek.nl zij zorgen voor de rest.

De Purmerend Winkelstad Cadeaukaart
Met de cadeaukaart kunnen vrienden, familie en relaties worden verrast met een Purmerends cadeau naar keuze. De kaart is op diverse locaties verkrijgbaar en is in te wisselen bij een groot aantal ondernemers en zelfs horeca. Het Eggert Centrum heeft al aangeboden een pop up store beschikbaar te willen stellen waar de kaart wordt geïntroduceerd en ook verkrijgbaar zal zijn. Wanneer je de pas als betaalmiddel wilt accepteren, betaal je slechts 5% transactie commissie.

Wil jij de kaart accepteren en of zelf verkopen? Neem dan contact op met De Creatieve Hoek sander@decreatievehoek.nl en of marco@decreatievehoek.nl zij zorgen voor de rest.

Al deze initiatieven sluiten naadloos aan bij de gedachte consumenten te ‘bewegen’ toch vooral ook hun lokale ondernemers/detaillisten niet te vergeten.

Heeft u vragen? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,

Gertjan Kamper & Richard Gort
BOF Purmerend / PCO

Marco Klockenbrink & Sander van der Kleij
De Creatieve Hoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *