Ondernemerstalkshow NV Purmerend donderdag 1 april online

Het is géén grap: de ondernemerstalkshow NV Purmerend is donderdag 1 april online te zien. Er wordt zoals in elke NV weer gesproken over allerlei facetten van het Ondernemen, deels in combinatie met Onderwijs en Overheid. Omdat we elkaar door de corona-crisis nog steeds niet kunnen ontmoeten gaat de NV online. Via https://www.youtube.com/watch?v=N0IhvDA9N2c kunt u het programma live volgen vanaf 17:00 uur!

Jaap Sluis en Rosalie Smit interviewen vier gasten over het lokale bedrijfsleven. Uiteraard gaat het deels over ‘corona’. Maar ook over plannen maken, perspectief zien en plezier hebben. In de hoop dat de verhalen van de NV-gasten u goed doen en inspireren.

ETS Spoor uit Purmerend is toeleverancier van spoorwegmaterialen en weet veel van trein-, metro- en tramsporen. Het bedrijf staat internationaal hoog aangeschreven en wordt door deskundigen uit de branche als vooraanstaand gezien. Directeur Rogier Schulmeister zet uiteen hoe die topreputatie werd opgebouwd en wat de plannen voor de toekomst zijn.

Tommie van Eck is de nieuwe directeur van de Purmaryn. We stellen hem in de NV graag aan u voor. Dat geldt ook voor een ander nieuw gezicht namelijk Shirley Benoit, directeur van het Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH). Beiden vertellen in de NV over de kansen die zij op toeristisch en cultureel gebied voor Purmerend en omgeving zien en hoe ondernemers daar op in kunnen spelen.

Piet Hein Debets was tien jaar voorzitter van de Vereniging Ondernemend Waterland (VOWA). Hij liep zich als belangenbehartiger van het lokale bedrijfsleven de benen uit het lijf en is zowel een verbinder als een man van uitgesproken meningen. In de NV Purmerend blikt hij terug op tien mooie jaren en licht hij een paar van die meningen nog eens uitgebreid toe.

De talkshow is een initiatief van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) en het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland, met steun van onder meer theater De Purmaryn, Stichting Purmerend 2000 Plus, Leerwerkloket en Beemster Ondernemer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *