Ontwikkeling PostNL-locatie bijeenkomst

Beste ondernemer,

Zoals u wellicht heeft gehoord worden op dit moment plannen gemaakt voor nieuwbouw op de plek van de huidige, verwaarloosde PostNL-locatie. Voor deze locatie wordt een modern appartementengebouw ontworpen met veel groen, ook in de gevels. Het gebouw wordt ontworpen door Liesbeth van der Pol van Dok Architecten, die enkele maanden geleden een prijsvraag onder Purmerenders heeft gewonnen. De plannen zijn op dit moment nog in een schetsfase.

Uitnodiging 18 december
De plannen voor PostNL zijn ook voor ondernemers van belang: de honderden nieuwe bewoners zorgen voor extra klandizie in het centrum. Het gebouw zelf is een trekker voor het centrum, daarnaast zorgt de openbare parkeergarage voor extra parkeermogelijkheden bij het centrum. Tot slot denken we dat de horecavoorziening die in de nieuwbouw komt de aantrekkingskracht van het centrum kan versterken.

We informeren u daar graag over in een bijeenkomst met architect Liesbeth van der Pol op maandagochtend 18 december om 10:00 uur. Na de informatieronde is er voor u alle gelegenheid voor vragen, opmerkingen en suggesties die we kunnen gebruiken bij het verder uitwerken van de plannen.

Aanmelden
In verband met onze voorbereidingen is het prettig als u zich vooraf aanmeldt via info@inspiratiepurmerend.nl. Geef daarbij uw naam op en het aantal personen waarmee u komt.

Nog even alles kort op een rij:

Bijeenkomst: Ontwerpatelier PostNL
Datum: maandag 18 december 2017
Tijd: 10.00 uur
Locatie: gebouw PostNL
Aanmelden: via info@inspiratiepurmerend.nl

Vriendelijke groeten,
Snippe Projecten B.V.

Nick Capel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *