Paasbest 2018 een succes!

Purmerend – Winkeliers en bezoekers zijn het er over eens. Het was gezellig druk in de binnenstad van Purmerend vandaag. Door het mooie weer en het door de ondernemers georganiseerde evenement Paasbest Purmerend was deze dag een succes. De Kaasmarkt vormde vandaag het decor voor een streekmarkt met authentieke Waterlandse en Beemster streekproducten. Spurd stond met sport en spel activiteiten op de Koemarkt en er kon een paaspuzzeltocht gelopen worden.

Het Mode en Meer evenement van Ongekend Purmerend trok flinke aandacht van het publiek. Op sommige momenten kon er bijna niemand meer bij in de Lutherse kerk aan de Hoogstraat. Vanaf 11.00 uur kon je naar een bijna doorlopende show komen kijken en inspiratie opdoen hoe jij er met Pasen op je Paasbest kunt uitzien. Meer dan 60 binnenstad ondernemers hebben hier aan meegedaan. Ook morgen zijn de winkels open om je te adviseren voor Pasen om er Paasbest uit te zien. Een lijst van winkeliers die u graag adviseren kunt u hier downloaden.

In het Eggert Winkelcentrum konden de kleintjes met Pickachu op de foto en waren er LEGO Star Wars bouwtafels & showmodellen, Star Wars videogames die gespeeld konden worden en rekwisieten uit de film.

Op koopzondag waren de Kid’s Heroes zijn nog altijd de baas in het Eggert Winkelcentrum en kon je je laven aan heerlijke Lentebok bieren tijdens de Lentebok toer. De toer ging langs verschillende café’s in de binnenstad.

www.PaasbestPurmerend.nl
Facebook.com/ongekendpurmerend


Dit artikel verscheen eerder op RegioPurmerend.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *