Paasbest Aftermovie nu online!

De term op zijn PAASBEST wordt gewoonlijk gebruikt voor iemand die op zijn of haar mooist gekleed is.

Met die gedachte in het achterhoofd organiseerde het BOF (Binnenstad Ondernemers Fonds), de PCO (Purmerendse Centrum Ondernemers), de Stichting Koemarkt en het Eggert Centrum op zaterdag 24 & zondag 25 maart 2018 Paasbest Purmerend.

Een tweedaags evenement om de binnenstad van Purmerend PAASBEST te presenteren en zo de inwoners van Purmerend en de regio te verleiden om het weekend voor Pasen naar de binnenstad te komen voor alle inkopen & inspiratie.

Paasbest Purmerend vond plaats op verschillende locaties in de binnenstad. Op zaterdag werd de Koemarkt het domein van de Paashaas. Deze locatie was het startpunt van de stadswandelingen die samen met het Purmerendse Gilde worden georganiseerd en was ook het vertrekpunt van de Paaspuzzeltocht voor de kleinste inwoners van Purmerend en omstreken. Gewapend met het speciale Paaspuzzeltocht boekje door de stad kennismaken met de mooiste plekjes. Spurd vermaakte de kleintjes met sport & spel op de Koemarkt.

De Kaasmarkt vormde zaterdag het decor voor een streekmarkt met authentieke Waterlandse en Beemster streekproducten. Onze kok geeft met kookdemonstraties bezoekers tips en trics voor de bereiding van een heerlijke Paasbrunch of Paasdiner met de gepresenteerde streekproducten. Het Purmerendse Eggert Centrum was in handen van de zogenaamde Kid’s Heroes.

De monumentale Lutherse Kerk aan de Hoogstraat bood zaterdag plaats aan Ongekend Purmerend. Mode & meer is het thema waar bezoekers werden verrast met de nieuwste (mode) trends, collecties en presentaties op het gebied van persoonlijke verzorging.

Tot volgend jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *