Parkeergarage ’t Lammetje dicht voor groot onderhoud

Parkeergarage ’t Lammetje wordt op donderdag 7 juni vanaf 17.00 uur grotendeels afgesloten.

Vorige maand was de parkeergarage al korte tijd dicht nadat de klem van een van de vloerplaten was losgeraakt. De parkeergarage blijft nu langere tijd afgesloten zodat er groot onderhoud aan de constructie kan plaatsvinden. De 70 parkeerplekken op de begane grond blijven beschikbaar.

Onderzoek
Naar aanleiding van het incident vorige maand is onderzoek gedaan naar de staat van de parkeergarage. Op basis van de uitkomsten daarvan is besloten dat meer onderhoud nodig is aan ’t Lammetje. De onderhoudswerkzaamheden beginnen op zeer korte termijn. Daarom is besloten de parkeergarage vrijwel direct af te sluiten. De werkzaamheden duren maximaal zes weken, maar de verwachting is dat de parkeergarage al eerder weer open kan. Zodra meer bekend is over de termijnen, wordt daarover gecommuniceerd. Er worden per direct borden en hekken geplaatst bij ‘t Lammetje. Bezoekers van de binnenstad worden doorverwezen naar de Q-Park Eggert (24 uur per dag bereikbaar) of Claxonate.

Vergunning
Auto’s die momenteel in ’t Lammetje geparkeerd staan, kunnen gewoon worden opgehaald door hun eigenaar. Handhaving is vanaf 17.00 uur aanwezig bij de parkeergarage. Bewoners van de binnenstad met een parkeervergunning, mogen daarmee in het gehele vergunninggebied staan. Op www.purmerend.nl/parkeren kunnen zij zien welk gebied dat is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *