PCO: Inspirerende bijeenkomst over binnenstad van de toekomst

Beste ondernemers,

Op donderdag 21 april tussen 17.30 – 21.00 uur nodigt de PCO en het programmateam binnenstad ondernemers uit om met elkaar over de toekomst van de binnenstad te praten.

Het belooft een gevarieerd programma waarin het online warenhuis PurmerendWinkelstad.nl officieel wordt ‘geopend’. Er is een spreker over het belang van online zichtbaar zijn en een spreker die ingaat op het belang van een goede samenwerking tussen ondernemers, gemeente en vastgoed eigenaren.

Daarnaast kunnen ondernemers zien wat er is gedaan met de informatie die is opgehaald voor het programma Binnenstad. De afgelopen maanden hebben veel ondernemers maar ook andere doelgroepen meegedacht. Zowel door het invullen van enquêtes, het bijwonen van binnenstadateliers en straatbijeenkomsten of op een andere manier. Deze waardevolle informatie heeft het adviesbureau DTNP omgezet naar beelden en verhalen. Het programmateam hoort graag of dit een goed uitgangspunt is om verder uit te werken naar de aantrekkelijke en complete binnenstad die Purmerend wil zijn. Nu en in de toekomst.

Aanmelden
Voor aanmelden stuurt u een mail naar economischevisie@purmerend.nl en voor meer informatie neem een kijkje op: www.purmerend.nl/binnenstad. (Er staat een broodje, hapje en drankje voor u klaar. Heeft u dieet wensen geeft dit dan svp gelijk door bij de aanmelding). Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de locatie waar de bijeenkomst wordt gehouden.

Met vriendelijke groet,

Inge Reijmer
Programmamanager Binnenstad – Gemeente Purmerend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *