PRO start campagne: Laat de economie niet tot stilstand komen

Beste binnenstad ondernemers,

De PRO is gestart met een grote campagne “Laat de economie niet tot stilstand komen”. Deze campagne heeft niet alleen als doel om de lokale consumptie aan te wakkeren maar vooral ook het doel om ondernemers aan te sporen te blijven ondernemen en investeren.

Met de campagne: LAAT DE ECONOMIE NIET TOT STILSTAND KOMEN roepen wij op om door te gaan. Door met projecten, Door met het doen van aankopen, Door met ontwikkelen en bedenk initiatieven om deze crisis het hoofd te bieden. Of je nu consument bent of ondernemer, zorg dat de economie blijft draaien!

De campagne is nu zo opgezet dat deze voor heel waterland gebruikt kan worden (maar ook daarbuiten). Er kan (en wordt al) worden verwezen naar de diverse initiatieven en officiële informatiebronnen per VOWA gemeente maar dit aantal bronnen moet uitgebreid worden.

• Er zijn geen kosten aan verbonden!
(de opzet en acties welke nu uitgevoerd worden in Purmerend zijn en worden door de Purmerendse ov’s betaald en voor de reclamekosten binnen je eigen gemeente kan je als OV inspringen of budget aan de gemeente vragen.)
• Het beeldmateriaal mag gratis gebruikt worden
• Als er meer links (naar de lokale initiatieven) op de site gewenst zijn kunnen jullie ze doorgeven.
(regel: we proberen alleen naar de serieuze en niet commerciële platformen te verwijzen)
• Jullie logo’s kunnen worden toegevoegd onderaan de website.
• Probeer altijd de hashtag #laatdeeconomieniettotstilstandkomen te gebruiken.

Jullie kunnen onze acties als voorbeeld gebruiken: er komen er uitingen op internet, de kranten, digitale LED reclame borden, interviews met ondernemers, filmpjes, etc. etc. maar natuurlijk ook eigen ideeën ten uitvoer brengen.

Links:
https://laatdeeconomieniettotstilstandkomen.nl
https://www.facebook.com/laatdeeconomieniettotstilstandkomen
https://www.linkedin.com/groups/12382931/

Met vriendelijke groet,

Daniël Pardoen
Voorzitter PRO

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *