Algemene informatie

Website: PurmerendWinkelstad.nl/Cadeaukaart

Beste Ondernemer,

De Cadeaukaart van Purmerendwinkelstad.nl is met recht een succes te noemen. Er zijn tot op heden sinds de introductie, september 2020, ca. 2000 kaarten verkocht met een waarde van meer dan €80.000,-!

Begin juli 2021 zal de kaart online te bestellen en te besteden zijn in het nieuwe Online-Warenhuis van Purmerendwinkelstad.nl. Om voorbereid te zijn op deze nieuwe online-verkoopmogelijkheid roepen wij jou als ondernemer op, jouw bedrijf aan te melden voor de Purmerend Cadeaukaart. Na de aanmelding zal er een icoontje van de cadeaukaart worden geplaatst bij jouw bedrijf op de website van Purmerendwinkelstad.nl, zodat de consument bij zijn of haar keuze kan zien dat de kaart wordt geaccepteerd.

Met vriendelijke groet,

Richard Gort
Voorzitter PCO
Purmerendwinkelstad.nl

Uitleg van de cadeaukaart
Met de cadeaukaart kunnen vrienden, familie en relaties worden verrast met een Purmerends cadeau naar keuze. De kaart is op diverse locaties verkrijgbaar en is in te wisselen bij een groot aantal ondernemers en zelfs horeca. Wanneer je de pas als betaalmiddel wilt accepteren, betaal je slechts 5% transactie commissie.

Waar is deze kaart te besteden?
Het overzicht van deelnemende bedrijven PurmerendWinkelstad.nl/Overzicht

Waar kan ik het saldo checken?
Bekijk uw saldo op PurmerendWinkelstad.nl/Cadeaukaart

Wilt u ook deze kaart accepteren?
Wilt u de kaart accepteren en of zelf verkopen? Neem dan contact op met De Creatieve Hoek marco@decreatievehoek.nl.

Verwerking via de CityID Checker

Verwerkt u de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart via uw Kassasysteem of PIN-terminal? Dan is de rest van deze informatie niet relevant voor u.

Verwerkt u de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart via de CityID Checker APP of WEB? Dan geven wij graag wat extra informatie na aanleiding van het contact, dat wij de afgelopen maanden met verschillende aangesloten ondernemers hebben gehad. Onderstaand vindt u meer uitleg over de (ver)werking van de CityID Checker.

Download handleiding voor website versie
Klik hier

Download handleiding voor APP versie
Klik hier

Wachtwoord van CityID vergeten?
Uit het contact dat wij met u als ondernemer onderhouden, blijkt dat het wachtwoord voor de CityID Checker lastig te onthouden is.

U kunt deze aanpassen via de volgende stappen:
– In het beginscherm klikt u op “Wachtwoord vergeten” (https://checker.cityid.nl/login).
– Vervolgens voert u hier uw gebruikersnaam in (die u eerder van ons heeft ontvangen).
– U ontvangt een email op het bij ons bekende e-mailadres met een verificatie code.
– Deze voert u in bij wachtwoord vergeten samen met het door u gewenste wachtwoord.

Wachtwoord moet minimaal 8 en maximaal 10 karakters lang zijn, 1 speciaal teken, hoofdletter, kleine letters en getallen bevatten.

Heeft u nog vragen? Mail ons!
Sherki heeft een service team voor het verstrekken van informatie en/of beantwoorden van vragen.
Wij zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren telefonische bereikbaar op 088 – 538 70 38 en via e-mail service@sherki.nl