Purmerend Winkelstad Cadeaukaart – update & 2100 cadeaukaarten verkocht!

Beste ondernemers,

In deze nieuwsupdate willen wij de eerste resultaten delen van de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart en een opfrisser over het verwerken.

De Purmerend Winkelstad Cadeaukaart krijgt steeds meer naam en animo. Er komen steeds meer kaarten in omloop en er zijn steeds meer winkels waar deze consumenten hun cadeaukaart kunnen besteden in Purmerend. Ondertussen doen er zelfs al ruim 60 winkels en horecagelegenheden mee aan dit lokale initiatief.

Samen hebben we bijna 2100 Cadeaukaarten verkocht voor een waarde van ruim € 49.000,-. Hoe gaaf is dat, terwijl we pas net begonnen zijn?! Nog geen 20% van deze kaarten is besteed. Dat houdt in dat er veel kansen liggen voor jou om deze potentiële klanten, naar de winkel te verleiden.

Naast particulieren kiezen ook bedrijven en instanties in Purmerend voor de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart. Dit kan zijn als eindejaarsgeschenk, jubileum cadeau of gewoon waardering voor de inzet.

Voor het kiezen voor lokaal danken wij graag:
– Gemeente Purmerend
– Intermaris
– Purmerendse Regio Ondernemers
– Purmerendse ScholenGroep
– Stichting Spurd

Welke bedrijven accepteren de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart?
Bekijk hier de lijst van alle winkels en restaurtants.

Doet u nog niet mee?
Wilt u de kaart accepteren en of zelf verkopen? Neem dan contact op met De Creatieve Hoek sander@decreatievehoek.nl en of marco@decreatievehoek.nl zij zorgen voor de rest.

Weten hoe alles werkt?
Klik hier voor de handleiding en uitleg van de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart.

Bedankt
Wij willen iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om dit prachtige initiatief samen met ons te beginnen. Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021!

Met vriendelijke groet,

Richard Gort
Voorzitter PCO / BOF Purmerend

www.PurmerendWinkelstad.nl/Cadeaukaart