BOF, PCO & De Creatieve Hoek presenteren:
PurmerendWinkelstad.nl

De website voor de binnenstad van Purmerend.

Een website voor de binnenstad van Purmerend: waarom eigenlijk…?
Purmerend, een stad met ruim 600 jaar stadsrechten en een historische binnenstad, heeft heel veel te bieden voor bewoners en bezoekers. De binnenstad moet zich echter meer gaan profileren. Zoekresultaten op Google tonen dat helaas aan. Dat is jammer,
want de binnenstad van Purmerend verdient meer… veel meer. Dus hebben wij het plan opgevat om de binnenstad van Purmerend op de kaart te zetten met een eigen website (inclusief social media platform). Een site die ontwikkeld wordt voor de consumenten,
de bezoekers, de bewoners, de ondernemers, de shoppers van jong tot oud. Op deze site vind je alle informatie over de winkels, de straatjes, de stadsevenementen, de historie en veel meer…

Het BOF, de PCO en De Creatieve Hoek
Werken al geruime tijd samen op verscheidene projecten. Gevestigd in de Westersteeg 22 is ons creatief collectief trots op onze binnenstad en overtuigd van de mogelijkheden, kansen en kwaliteiten. We zijn per slot van rekening ook binnenstad ondernemers! In opdracht van het BOF en de PCO produceerden wij Black Friday Night, Paasbest, Marktstad Moves en heel recent Summer Night Shopping. Al deze succesvolle (shopping) events toonden eens te meer aan dat de binnenstad van Purmerend enorme potentie heeft!

De website en de ondernemers in de binnenstad.
De nieuwe website geeft een totaalbeeld van de binnenstad met de winkels, de winkelstraten en steegjes, het Eggert Winkelcentrum, de historie, de horeca, parkeergelegenheid, OV-informatie en de evenementen.

En wat gaat mij dat kosten?
Daarnaast bieden wij ondernemers de gelegenheid op de website een eigen pagina af te nemen. Die pagina bestaat uit de omschrijving van de winkel, het logo, de openingstijden en prachtige fotografie die wij voor jullie verzorgen. De pagina wordt tevens ‘gekoppeld’ aan een bestaande eigen website en/of social media kanalen. De kosten voor die eigen pagina, compleet met tekst en fotografie op locatie bedraagt slechts éénmalig €159 exclusief btw.

Klik hier om uw aan te melden!

Oké, een website voor de binnenstad…en dan?
Dat is leuk, zo’n nieuwe website voor de binnenstad, maar wie weet dat straks? Goede vraag…..en hier is het antwoord. Naast de website starten wij met een promotiecampagne (oa. via social media) en leveren wij voor alle winkeliers een fraaie deursticker. Die sticker (met een afmeting van 15x15cm) is transparant en vermeldt de website Purmerendwinkelstad.nl. Daarnaast zorgen wij ervoor dat elke ondernemer een pakje visitekaartjes krijgt voor zijn klanten die kunnen worden meegeven bij elke aankoop. We horen je denken….wat zijn de kosten voor dit promopakket?… Helemaal niets, is in de prijs inbegrepen!

Wij danken jullie voor het doorlezen van dit document en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over Purmerendwinkelstad.nl en ook een eigen pagina willen afnemen. Mochten er nog vragen en/ of opmerkingen zijn of wil je direct jouw pagina reserveren, neem dan svp nog even contact met ons op.

Richard Gort – Voorzitter PCO
Gertjan Kamper – Communicatiemanager BOF
Marco Klockenbrink – De Creatieve Hoek

E. marco@decreatievehoek.nl
T. 0299 – 39 19 19
M. 06 – 41 81 37 80
A. Westersteeg 22 – 1441 AW Purmerend
I. decreatievehoek.nl