Retailagenda, denkt u met ons mee?

Retailagenda 5 oktober 2016

Geachte ondernemer,

Met alle belangrijke stakeholders in de winkelmarkt wil de gemeente komen tot een unieke Retailagenda Purmerend. Deze agenda zal de onderlegger worden voor nieuw beleid voor winkels in de binnenstad en moet leiden tot speerpunten waarmee Purmerend koers zet richting een duurzaam goed functionerend winkelaanbod. Deze aanpak past prima bij de Retaildeal die minister Kamp tekende met zo’n 50 gemeenten én Purmerend.

We willen samen met markt en samenleving de Retailagenda Purmerend opstellen. Als aftrap voor deze samenwerking organiseert de gemeente op woensdagavond 5 oktober het symposium Retailagenda Purmerend in theater De Purmaryn.

Aanmelden voor het symposium Retailagenda kan hier

Het programma ziet er als volgt uit:

17.30 uur Inloop met een broodje
18.30 uur Welkom door wethouder Harry Rotgans
18.45 uur Erik Struijlaart (Purmerender en projectleider Retailagenda Nederland) gaat in op de landelijke Retailagenda en de manier waarop we daar lokaal op kunnen inspelen.
19.15 uur Hans van Tellingen, Strabo, auteur van het boek #Wat nou einde van Winkels, deelt zijn visie op trends en ontwikkelingen in de winkelmarkt.
20.00 uur Start interactieve workshops; aan de hand van thema’s maken we in groepen een aanzet voor de Retailagenda voor Purmerend
21.15 uur Plenaire terugkoppeling interactieve workshops
21.30 uur Afsluitende netwerkborrel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *