Uitbreiden fietsparkeren Plantsoenstraat

Beste bewoners en ondernemers,

Vanaf 1 maart 2017 voert aannemer Germieco – in opdracht van de gemeente –werkzaamheden uit aan de Plantsoenstraat. De werkzaamheden duren tot en met 24 maart 2017 (afhankelijk van de weersomstandigheden) en leiden tot hinder voor omwonenden. In deze brief leggen we uit waar deze hinder uit bestaat.

1 maart t/m 24 maart
De Plantsoenstraat is afgesloten tussen huisnummer 29 en 42. Tijdens de werkzaamheden worden de parkeerplaatsen voor invaliden tijdelijk verplaatst naar de nabijgelegen parkeervoorziening.

Bereikbaarheid
De aannemer zal de startdatum van het werk uiterlijk 3 dagen van tevoren per brief aankondigen. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar met loopschotten.
Voor de ondernemers betekent het werk, dat de aanvoer niet via de Plantsoenstraat (vanaf Plantsoengracht/Schapenmarkt) kan plaatsvinden. Wel is de Plantsoenstraat vanaf de andere toegangswegen bereikbaar.

Fietsparkeren uitgebreid
Het fietsparkeren is na de werkzaamheden uitgebreid met 47 RVS-rijwielbijzethekken die plaats bieden aan 94 fietsen.

Vragen
Heeft u nog vragen? U kunt dan contact opnemen met de toezichthouder van de gemeente, de heer T. Schmidt. Hij is bereikbaar via telefoonnummer (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet,

Michiel Otto
Projectleider

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *