UITNODIGING: Brainstormsessie Activiteiten 9 oktober 2018

Brainstormsessie Activiteiten 9 oktober 2018
Graag nodigen we u uit om gezamenlijk vooruit te kijken naar de mogelijke verbindingen tussen diverse activiteiten en evenementen in Purmerend maar ook in relatie tot die in Beemster. Er gebeurt veel in beide gemeenten op het gebied van sport, kunst en cultuur, toerisme en jaarlijks komen er initiatieven bij.

Elk jaar trappen we het evenementenseizoen in Purmerend af met een bijeenkomst waar het nieuwe programma gepresenteerd wordt. Dit jaar willen we voorafgaand met elkaar kijken waar we partijen kunnen inspireren om samen te werken en elkaars thema’s te benutten zodat er een stevig programma ontstaat dat groter is dan alleen de individuele activiteiten.Zo staan we in 2019 stil bij 20 jaar werelderfgoed Beemster en hopen beide gemeenten een vervolg te geven aan de solar challenge maar er zijn wellicht meer verbindende thema’s die we kunnen benutten.

Datum: dinsdag 9 oktober 2018
Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Stadhuis Purmerend

Bent u geïnteresseerd meld u dan aan bij Monique Molenaar (mf.molenaar@purmerend.nl) voor 1 oktober. Laat u haar ook weten of u alleen komt of met z’n tweeën?

Met vriendelijke groet,

Siebine Bollen-Dijkstra
Harry Buseman
Janneke van Dijk
Gert-Jan Karsten
Sanne Konijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *