Uitnodiging: Ondernemerstalkshow NV Purmerend – 4 April 2022 – Gratis toegang

Beste ondernemers,

Na een lange coronaperiode van noodgedwongen rust pakt ondernemerstalkshow NV Purmerend maandag 4 april de draad weer op. In de kleine zaal van theater De Purmaryn interviewen Rosalie Smit en Jaap Sluis diverse gasten over het lokale bedrijfsleven. Met aansluitend een borrel en napraten in de foyer. Aanmelden via info@nvpurmerend.nl is verplicht. De toegang is gratis. De interviews gaan onder meer over wat ondernemen leuk, spannend, zwaar of uitdagend maakt.

Ondernemer Paul Kuijt van Pontman Schoenen in de Breedstraat in Purmerend koos al lang geleden voor de combinatie van een fysieke en online winkel. Een góede keuze, bleek in zware corona-tijden eens temeer. Paul vertelt in de NV Purmerend hoe hij kans zag zijn bedrijf draaiende te houden, wat daar allemaal bij kwam kijken en welke lessen hij op het gebied van bijvoorbeeld retail leerde.

Misschien, zegt Jan Nagel van Nagel Hydraulics uit Purmerend, zijn we aan de andere kant van de wereld bekender dan in onze eigen stad. Dat zou zomaar kunnen. Maar wie weet zorgt het interview van Jan in de NV voor een kentering. Het bedrijf begon in 2004 met de reparatie en het onderhoud van grondverzetmachines. Van het een kwam het ander. Zoals specialistisch materieel voor de aanleg van kunstmatige eiland in de Verenigde Arabische Emiraten. Nu is Nagel wereldwijd aan het werk. En dat mag Purmerend best eens weten.

In de NV gaat het regelmatig over de vraag hoe je de O van Onderwijs zo praktisch mogelijk koppelt aan de O van Ondernemen. Daar weet Frank Verspuij veel en misschien wel alles van. Hij is voor het Technasium de verbindingsman richting (onder meer) het lokale bedrijfsleven en komt samen met een docent vertellen hoe dat verknopen van die O’s nou eigenlijk in z’n werk gaat. En waarom/hoe bedrijven uit Purmerend en omgeving daar baat bij hebben.

De kans bestaat dat nog onderwerpen aan het programma worden toegevoegd.

De talkshow is een initiatief van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) en het Leerwerkloket, met steun van onder meer theater De Purmaryn, de gemeente Purmerend en Stichting Purmerend 2000 Plus.

Na de inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld in de foyer.

U kunt zich aanmelden via info@nvpurmerend.nl onder vermelding van een bedrijfs- of organisatienaam en het aantal bezoekers en bent 4 april vanaf 16.30 uur welkom in de Purmaryn. Mocht u na aanmelden onverhoopt toch verhinderd zijn, dan graag ook weer even afmelden!

Heeft u vragen/suggesties voor de NV-redactie mail die dan naar sluis@decoalitie.nl.

www.nvpurmerend.nl

De talkshow is een initiatief van de Purmerendse Regio Ondernemers (PRO:) en het Leerwerkloket, met steun van onder meer theater De Purmaryn, Stichting Purmerend 2000 Plus, het Servicepunt Leren en Werken Zaanstreek Waterland en Beemster Ondernemer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *