Uitnodiging: Straatbijeenkomst BIZ-traject & Programma binnenstad

Beste ondernemers,

Hierbij een uitnodiging voor de straatbijeenkomst van 18 mei a.s. van 17.30 – 19.30 uur.

Jorge van Vliet van Stad&Co praat jullie bij over het BIZ-traject welke we zijn gestart voor de binnenstad ondernemers. We nemen jullie mee in het BIZ-plan voor de komende 5 jaar, wat zijn de doelstellingen die het bestuur voor ogen heeft. Uiteraard halen we ook graag jullie input op, wat belangrijk is voor de komende jaren waar we mee aan de slag kunnen. Dit moet een plan worden waar jullie je zo goed mogelijk in kunnen vinden, we moeten het gezamenlijk doen. Het nieuwe bestuur is voortvarend aan de slag gegaan en zoeken ook heel graag de samenwerking met de ondernemers in de binnenstad. Samenwerken is de sleutel tot succes.

Vanuit de gemeente zal Inge Reijmer jullie bijpraten over het programma binnenstad. Het onderdeel sfeergebieden zal in deze sessie centraal staan. Inge praat jullie bij over de opgehaalde informatie tot nu toe en hoe deze is verwerkt. Daarop horen we graag jullie reactie en input om dit verder uit te werken.

Agenda
17.30 uur Inloop
18.00 uur Welkom
18.15 uur Toelichting BIZ-traject door Jorge van Vliet van Stad&Co
19.00 uur Toelichting programma binnenstad, onderdeel sfeergebieden door Inge Reijmer van Gemeente Purmerend
19.30 uur Sluiting

Voor aanmelden stuurt u een mail naar economischevisie@purmerend.nl Er staat een broodje, hapje en drankje voor u klaar. Heeft u dieet wensen geeft dit dan svp gelijk door bij de aanmelding. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de locatie.

Tot dan!

Met ondernemende groet,

Jorge van Vliet
Senior adviseur
Stad & Co

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *