UITNODIGING: Waterland Werkt 2020

Waterland Werkt 2020

Nu de dagen weer korter worden, is het moment aangebroken om over de onvermijdelijke winter na te denken. Aankomende winter wordt namelijk mooi en druk en succesvol: Waterland Werkt op Locatie.

Na het succes van Purmerend Werkt, de grootste bedrijvenmarkt ooit die afgelopen januari in Purmerend plaatsvond gaan we verder als Waterland Werkt. De komende editie is niet meer in de binnenstad. Bezoekers komen bij u op locatie langs! Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2020 organiseren we Waterland Werkt op Locatie.

Wat is Waterland Werkt?
Waterland Werkt verbindt bedrijven met bedrijven. Opleiders met het bedrijfsleven en scholieren en studenten met een stageadres en/of een baan. Kortom, Waterland Werkt is hét evenement voor de regio Waterland op het gebied van leren en werken.

Waterland Werkt biedt ondernemers de kans tot een persoonlijke ontmoeting met nieuwe klanten, medewerkers of stagiairs door hen een ‘kijkje in de keuken’ te bieden en hen zo te laten kennismaken met hun dienstverlening en producten. Dit wordt gerealiseerd door middel van bedrijfsbezoeken op de locaties van de deelnemende bedrijven en organisaties.

Groot succes
Begin 2019 was de eerste editie van dit evenement, het was een groot succes met een deelname van meer dan 120 lokale bedrijven en 2000 leerlingen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Kom dan vooral naar de informatiebijeenkomst op maandag 7 oktober a.s. naar P3. Wij vertellen u dan graag wat uw deelname u gaat opleveren en wat u van ons kunt verwachten.

Informatieavond Waterland Werkt
Dag: maandag 7 oktober 2019
Tijd: inloop vanaf 19:00 uur
Start: 19:30 uur (einde 21.00 uur).
Plaats: P3 – Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend

Ook als u al zeker weet dat u (weer) wilt meedoen aan de Waterlandse editie, bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst. U hoort van ons hoe we verwachten dat deze twee dagen zullen verlopen.

Heeft u geen geschikte locatie om bezoekers te ontvangen? Geen probleem, ook daar hebben wij mogelijk een oplossing voor. Hier vertellen we op 7 oktober graag meer over.

Ik meld mij aan!
Nu al meer weten? Neem een kijkje op de website: www.waterlandwerkt.info of neem contact op met Angelique Proper: angelique@waterlandwerkt.info of 0299-796069

Graag tot maandag 7 oktober!

Met vriendelijke groet,

Het organisatiecomité van Waterland Werkt
Angelique, Bert, Cinzia, Daniël, Femke, Nancy, René, Richard en Thierry
 
Aftermovie Pumerend Werkt 2019
Bekijk nu de video voor een impresssie van het evenement in 2019!

Waterland-Werkt is een initiatief van de Stichting Purmerend 2000 Plus, de PSG, Horizon College en Regio College.

Stichting Purmerend 2000 Plus is een organisatie waarin de ondernemersorganisaties van Purmerend (PRO, PCO, KHN) en de gemeente Purmerend samenwerken en zich inzetten voor versterking en stimulering van de regionale economie.

De stichting doet dit onder meer in de vorm van concrete projecten met de focus op: economische verbetering, promotie van Purmerend, aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt en verbetering van de aantrekkelijkheid van de stad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *