Update September Purmerend Winkelstad Cadeaukaart

Beste aangesloten ondernemers van De Purmerend Winkelstad Cadeaukaart,

Vanuit Sherki / GROUPCARD willen wij jullie regelmatig een update geven over de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart.

1. Update koppeling met de PIN en/of kassa
Voor het verwerken van de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart via de PIN en/of kassa zijn we afhankelijk van derden om deze koppeling tot stand te brengen. Het blijft dus lastig om exact aan te geven wanneer bij jullie deze koppeling gaat werken. De laatste stand van zaken is: de testfase van de koppeling is succesvol afgerond en onze leverancier is gestart met het in productie nemen. We zijn nu in afwachting van de datum waarop productie wordt opgeleverd. Na deze oplevering zal de koppeling gefaseerd worden geïmplementeerd. De verwachting is dat in september de koppeling bij alle aangesloten ondernemers werkt. Tot deze tijd kan de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart gewoon worden verwerkt met de CityID Checker via App of web.

2. Sherki heeft een service team voor het verstrekken van informatie en/of beantwoorden van vragen.
Wij zijn op doordeweekse dagen tijdens kantooruren telefonische bereikbaar op 088 – 538 70 38 en via e-mail service@sherki.nl

3. Eerste succes van De Purmerend Winkelstad Cadeaukaart.
De introductie van de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart kende een vliegende start met de 600 cadeaukaarten voor het personeel van de Purmerendse Scholen Groep. Sinds augustus is de Purmerend Winkelstad Cadeaukaart ook beschikbaar in de losse verkoop. Geen slecht resultaat voor een eerste maand losse verkoop: 100 stuks cadeaukaarten verkocht via de verkooppunten. Ook is er in augustus zo’n €1.200 lokaal besteed met De Purmerend Winkelstad Cadeaukaart bij diverse lokale ondernemers. Een goed begin. Het is onze gezamenlijke uitdaging en verantwoordelijkheid om de bestedingen met de cadeaukaart fors te laten toenemen.

4. Het belang van breed besteden.
Een van de succesfactoren voor het laten toenemen van de bestedingen met de cadeaukaart is het breed te besteden zijn van een lokale cadeaukaart. De Purmerend Winkelstad Cadeaukaart is al bij ruim 60 ondernemers te gebruiken.

Kijk op https://purmerendwinkelstad.nl/cadeaukaart voor het complete overzicht. Is je buurman of bevriende lokale ondernemer nog niet aangesloten? Laat het ons weten: service@sherki.nl of meld je bij Richard Gort (OUTFIT).

Wij wensen jullie lokaal veel succes en tot de volgende update!

Met vriendelijke groet,

Matthijs

Sherki BV
E: service@sherki.nl
M: 088 538 7038

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *