Wijnroute 2021 wordt mei 2022

Beste ondernemers,

Na een gedwongen afwezigheid van twee jaar en een toch weer afgelaste editie in december 2021 staat zij voor dit jaar toch echt weer in de planning. Zet zaterdagavond 28 mei in de agenda want dan is het tijd voor de Wijnroute 2021|2022. Van 19.00 tot 22.00 uur gaan wij onze klanten weer de gelegenheid bieden heerlijke wijnen te ontdekken. Tijdens dit drie uur durende evenement in de binnenstad gaat het vooral om gezelligheid en de kans consumenten op een andere manier kennis te laten maken met ons winkelaanbod. Het gaat hierbij om een proeverij, een ontdekkingsreis langs landen en hun wijnen. Het is dus geenszins de bedoeling dat consumenten zich ‘vol laten lopen’. Tijdens het evenement treden er straatmuzikanten op die zich op gezette tijden ook in je winkel zullen laten zien. Uiteraard kun je zelf ook aanvullend entertainment in je winkel laten optreden. Een hapje bij de geserveerde drankjes doet het natuurlijk ook altijd goed.

Het concept
In aanloop naar de Wijnroute 2021|2022 nodigen wij consumenten in ons verzorgingsgebied uit een wijnglas te kopen bij een deelnemende winkel. De consument komt vervolgens naar die deelnemende winkel en reserveert zijn of haar glas (of meerdere glazen), betaalt deze en krijgt, zodra de glazen binnenkomen, van ons bericht dat zijn of haar glas of glazen opgehaald kunnen worden.

Tijdens de Wijnroute is het gegraveerde glas daarmee het ‘toegangsbewijs’ waarmee consumenten in de deelnemende winkels de verschillende wijnen kunnen komen proeven.

Hoe werkt het?
Omdat we de glazen* al in huis hebben, krijg je er op voorhand meteen al een aantal geleverd. De glazen kunnen dus direct worden afgerekend en worden meegegeven

Aanvullende spelregels
Zoals gemeld is het niet de bedoeling dat consumenten zich overdadig te goed doen aan de geschonken wijnen. Het gaat tenslotte om een proeverij. Ook geldt er de strikte afspraak, onder 18 jaar wordt er niet geschonken. Handhaving zal ook dit jaar toezien dat de wet niet overtreden wordt. Schenken aan klanten onder de 18 jaar gaat je een flinke boete opleveren. Niet doen dus!

Aanmelden
Doe je mee? Meld je dan snel aan. Stuur een mail naar:

marco@decreatievehoek.nl

De mensen van De Creatieve Hoek nemen dan contact met je op en dragen zorg voor de afhandeling van je aanmelding.

*er zijn dit jaar 1.000 glazen beschikbaar voor de Wijnroute 2021|2022. De glazen kosten €20 per stuk en zijn gegraveerd met de tekst Wijnroute 2021 (tja…). Per deelnemende ondernemer vragen wij een bijdrage van €25 ex btw. Gelet op de overweldigende belangstelling in voorgaande jaren verwachten wij dat ook dit jaar de glazen snel verkocht zullen zijn. Wacht dus niet te lang en meld je snel aan wanneer je deel wilt nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *